Giriş Kayıt
Sarah Harding

Sarah Harding


Yönetmen

Sarah Harding, yönetmen.

The Bletchley Circle (2012), Queer as Folk (1999), Maigret: Kavşaktaki Gece (2017), Pollyanna (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maigret: Kavşaktaki Gece
2017 Suç Yönetmen 7.4 2,613

Vikingler
2013 Aksiyon Yönetmen 8.6 319,963
2012 Gerilim Yönetmen 8.0 8,705
2008 Dram Yönetmen 6.4 275
2003 Dram Yönetmen 7.6 809
1999 Dram Yönetmen 8.1 5,100
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,389
1960 Dram Yönetmen 5.7 4,235
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,276) A Star Is Born (3,630) Suspiria (3,000) Ashes in the Snow (2,749) Keepers (2,114) First Man (1,574) Museo (1,083) Venom (1,068) Replicas (1,011) Der Hauptmann (1,009)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,404) Vikings (4,439) The Big Bang Theory (1,651) Black Mirror (1,376) Outlander (1,112) The Flash (981) The Blacklist (979) Peaky Blinders (962) La casa de papel (926) Friends (856)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019