Giriş Kayıt
Sasha Harden

Sasha Harden


Oyuncu

Sasha Harden, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Esrar Perdesi
1966 Gerilim Oyuncu 6.7 22,115
1962 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,969
1962 Biyografi Oyuncu 5.7 258
1959 Gerilim Oyuncu 6.9 711
1957 Aksiyon Oyuncu 6.3 583
1957 Aksiyon Oyuncu 7.6 8,843
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,701) This Is Us (2,427) Star Trek: Discovery (2,262) Gotham (1,539) The Flash (1,401) Vikings (1,219) The OA (1,046) The Blacklist (903) American Gods (819) Arrow (714)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019