Giriş Kayıt
Diana Hardcastle

Diana Hardcastle (73)


Oyuncu

Diana Hardcastle, 12 Temmuz 1949 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Martin Campbell ile evlendi. 1998 yılının Ocak ayında Tom Wilkinson ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

If Only (2004), The Kennedys After Camelot (2017), Lanetli Çocuk (2016), The Kennedys (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1949
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
6.0 (2 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Oyuncu 7.5 6,811
2017 Dram Oyuncu 6.3 681

Lanetli Çocuk
2016 67 Korku Oyuncu 6.0 93,684
2015 66 Komedi Oyuncu 5.6 11,393

Marigold Otelinde Hayatımın Tatili 2
2015 66 Komedi Oyuncu 6.5 34,193

Ölümcül Oyun
2014 65 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,662
2012 63 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 7

Hayatımın Tatili
2011 62 Komedi Oyuncu 7.2 96,037
2011 Dram Oyuncu 7.6 7,436
2005 56 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 226
2005 56 Dram Oyuncu 6.1 2,123

Gizemli Kadın
2004 55 Dram Oyuncu 6.5 13,512
2004 55 Komedi Oyuncu 7.0 32,782
2000 Dram Oyuncu 4.6 1,369
1999 Dram Oyuncu 5.8 2,142

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 10,137
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022