Giriş Kayıt
Aaron Harberts

Aaron Harberts (46)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Aaron Harberts, 20 Ocak 1973 Waterloo, Iowa, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

Wonderfalls (2004), Pepper Dennis (2006), Pushing Daisies 1 (2007), Roswell 1 (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ocak 1973
Doğum Yeri: Waterloo, Iowa, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Talk-Show Oyuncu 4.9 229

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.4 71,613
2013 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 39,969
2012 Komedi Yapımcı 6.9 7,980
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.3 4,784
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.9 107,716
2009 Dram Senarist
Yapımcı
7.2 2,744
2007 Suç Senarist
Yapımcı
7.3 2,183

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 51,406
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 854
2004 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 904
2004 Komedi Senarist
Yapımcı
8.2 11,664
2003 Dram Yapımcı
Senarist
7.9 7,358

Ölümcül Bedel
2001 28 Korku Senarist 4.8 23,435

Roswell 1
1999 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 25,404

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Senarist
Çeşitli
6.3 28,404
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019