Giriş Kayıt
Lena Hansson

Lena Hansson


Yapımcı

Lena Hansson, yapımcı.

Şeytana Karşı (2003), Kopps (2003), Siz Yaşayanlar (2007), Jalla! Jalla! (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lena Hansson-Varhegyi | Lena Hansson Varhegyi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 5.2 106
2014 Komedi Yapımcı 4.4 777

Hayalimdeki Adam
2010 Dram 5.0 778

Ejderha Dövmeli Kız
2009 Suç Çeşitli 7.8 198,495

Mamut
2009 Dram Çeşitli 6.9 9,242

Aching Hearts
2009 Dram Çeşitli 6.5 801
2008 Aksiyon Çeşitli 6.6 7,142

Dansçılar
2008 Dram Yapımcı 5.9 345

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 Aksiyon Çeşitli 6.6 20,169
2007 Biyografi Yapımcı 6.2 657

Siz Yaşayanlar
2007 Komedi Çeşitli 7.5 12,836
2005 Dram Çeşitli 6.6 2,939
2005 Dram 7.3 21,132
2005 Suç Çeşitli 6.9 2,505
2004 Dram Çeşitli 6.3 741

Babylon Disease
2004 Dram Çeşitli 4.5 625

Yüregimde bir delik
2004 Dram Çeşitli 4.6 4,549
2004 Komedi Çeşitli 6.5 4,899
2004 Komedi Çeşitli 7.3 3,991

Just Bea
2004 Dram Çeşitli 5.3 1,303

Şeytana Karşı
2003 Dram Çeşitli 7.8 33,724
2003 Suç Çeşitli
8.0 127,031
2003 Dram Çeşitli 4.4 427

Aşka Dair Her Şey
2003 Dram Çeşitli 5.5 7,645
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 18,080
2003 Komedi Çeşitli 5.7 1,858

Dina - Lanetli Kadın
2002 Dram Çeşitli 6.6 5,133

Daima Lilya
2002 Suç Çeşitli 7.9 40,005
2002 Romantik Çeşitli 5.6 2,700
2002 Dram Çeşitli 6.5 525
2001 Dram Çeşitli 4.9 1,827
2001 Biyografi Yapımcı 6.2 425
2000 Komedi Çeşitli 6.8 12,327
2000 Komedi Çeşitli 5.2 1,887

Bilinmeyen
2000 Korku Çeşitli 5.5 1,182
2000 Dram Çeşitli 5.7 242
1993 Dram Yapımcı 5.8 23

Güz Sonatı
1978 Dram Çeşitli 8.3 21,226
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019