Giriş Kayıt
Frances Hannon

Frances Hannon


Makyaj, Oyuncu

Frances Hannon, makyaj, oyuncu.

Büyük Budapeşte Oteli (2014), Kaptan Phillips (2013), Da Vinci Şifresi (2006), Jason Bourne (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Francis Hannon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Makyaj 6.3 143,137
2016 Aksiyon Makyaj 6.6 180,589

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Makyaj 6.5 197,926

Kod 999
2016 Aksiyon Makyaj 6.3 57,373
2015 Dram Makyaj 6.0 44,759
2015 Komedi Makyaj 5.5 8,905
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,370

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Makyaj 8.1 601,381

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Makyaj 7.8 373,802

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Makyaj 7.0 533,498
2011 Macera Makyaj 5.8 37,464

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Makyaj 7.7 587,167

Zoraki Kral
2010 Biyografi Makyaj 8.0 572,164

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Makyaj 4.9 58,993

Kasabadaki Sır
2010 Dram Makyaj 6.3 9,741
2009 Suç Makyaj 5.8 5,898
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 5,215
2008 Aksiyon Makyaj 6.7 331,247

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Makyaj 7.2 159,244

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Makyaj 7.4 98,847
2007 Kısa Metraj Makyaj 7.3 25,931

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Makyaj 6.6 359,973

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Makyaj 7.2 89,784

Suda Yaşam
2004 Macera Makyaj 7.3 160,338

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Makyaj 5.5 118,002

Orada Olacağım
2003 Komedi Makyaj 6.6 1,317

Diptekiler
2002 Korku Makyaj 6.2 18,847
2002 Biyografi Makyaj 7.6 4,444

Gizemli Keşif
2001 Dram Makyaj 5.3 6,558

Prozac Toplumu
2001 Dram Makyaj 6.3 14,893
2001 Animasyon Makyaj 6.3 28,639
2001 Komedi Makyaj 5.8 1,973

Komplo
2001 Biyografi Makyaj 7.8 14,042

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Makyaj 5.5 158,836
2000 Suç Makyaj 7.9 4,273

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Makyaj 6.3 97,658

Çılgın Liseliler
1998 Komedi Makyaj 7.7 152,657
1998 Komedi Makyaj 6.4 568

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Makyaj 6.6 24,200
1996 Dram Makyaj    
1986 Dram Makyaj    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,012) Suits (1,823) The Sinner (1,801) Shameless (1,586) La Casa de Papel (1,437) Fear the Walking Dead (1,377) Castle Rock (1,355) Bodyguard (1,294) Mayans M.C. (1,197) The 100 (1,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018