Giriş Kayıt
Shawn Hanley

Shawn Hanley


Yönetmen Asistanı

Shawn Hanley, yönetmen asistanı.

Grey's Anatomy (2005), Kalpler ve Ruhlar (1993), Üçkagitçilar (1999), Sports Night (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 208,474
2002 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 161
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 15,677

Üçkagitçilar
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 9,225
1999 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 5,110
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 8.3 6,623
1994 Komedi Yönetmen Asistanı 4.2 6,118

Kalpler ve Ruhlar
1993 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 14,747
1992 Komedi Yönetmen Asistanı 4.2 151
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019