Giriş Kayıt
Kevin Haney

Kevin Haney


Makyaj, Özel Efekt

Kevin Haney, makyaj, Özel efekt.

Esaretin Bedeli (1994), Hava Kuvvetleri Bir (1997), Addams Ailesi (1991), Bayan Daisy'nin Şoförü (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kevin C. Haney
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 5.1 10,925
2016 Aksiyon Makyaj 6.3 39,357

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Makyaj 8.1 879,911
2014 Kısa Metraj Makyaj 8.4 1,128

Uyumsuz
2014 Macera Makyaj 6.7 388,533

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Makyaj 7.8 619,248

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Makyaj 7.2 652,689

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 233,278
2011 Komedi Makyaj 7.1 9,809
2011 Kısa Metraj Makyaj 8.2 44
2010 Biyografi Makyaj 5.8 376

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Makyaj 6.5 347,157
2009 Komedi Makyaj 4.3 8,942

Yol
2009 Macera Makyaj 7.3 201,333

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 548,165

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Makyaj 6.2 378,231

Görev Uğruna
2008 Dram Makyaj 6.5 18,789
2007 Komedi Makyaj 6.8 61,181

Noel Baba 3
2006 Macera Makyaj 4.7 26,926

Jiminy Glick Festivalde
2004 Komedi Makyaj 5.6 1,773

Efsane
2004 Dram Makyaj 7.5 41,913
2004 Macera Makyaj 6.8 1,026

Aşkın Şekli
2003 Komedi Makyaj 6.7 10,319

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 299,982

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 197,639

Yapay Zeka
2001 Macera Makyaj 7.1 268,005

Kontrol Dışı
2001 Dram Makyaj 6.1 27,030

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Makyaj 7.9 1,872

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 168,273
1999 Korku Özel Efekt 6.2 59,279

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Makyaj 6.6 198,616
1998 Dram Makyaj 6.7 2,690

Kızıl Köşe
1997 Suç Makyaj 6.3 14,618

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Makyaj 6.5 162,779

Tatlı Yalanlar
1997 Komedi Makyaj 6.2 37,748

Dava
1996 Dram Makyaj 6.0 11,525

Esaretin Bedeli
1994 Suç Makyaj 9.3 2,006,379

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Makyaj 8.9 619,900

Addams Ailesi 2
1993 Komedi Makyaj 6.7 66,481

Gizli Dosyalar
1993 Dram Makyaj 8.7 177,463

Hokus Pokus
1993 Komedi Makyaj 6.8 74,604
1993 Komedi Makyaj 5.1 3,430

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 42,123
1992 Biyografi Makyaj 5.9 8,381

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Makyaj 6.5 91,176

Addams Ailesi
1991 Komedi Makyaj 6.9 110,393
1990 Aksiyon Makyaj 6.1 52,313
1990 Korku Özel Efekt
Makyaj
7.5 1,203

Bayan Daisy'nin Şoförü
1989 Dram Makyaj 7.4 85,541

Kötü Ruh 3
1988 Korku Makyaj 4.6 15,027
1988 Dram Makyaj 6.2 2,667

Tarikat
1987 Dram Makyaj 6.1 5,309

Akıllı Adamlar
1986 Komedi Makyaj 5.6 4,772

Koza
1985 Komedi Makyaj 6.7 50,747
1984 Korku Makyaj 5.6 8,768
1983 Korku Makyaj 4.0 4,883
1982 Komedi Makyaj 6.2 13,605
1975 Komedi Makyaj 8.1 37,857
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018