Giriş Kayıt
Kevin Haney

Kevin Haney


Makyaj, Özel Efekt

Kevin Haney, makyaj, Özel efekt.

Esaretin Bedeli (1994), Hava Kuvvetleri Bir (1997), Addams Ailesi (1991), Bayan Daisy'nin Şoförü (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kevin C. Haney
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 5.1 10,600
2016 Aksiyon Makyaj 6.3 38,814

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Makyaj 8.1 865,518
2014 Kısa Metraj Makyaj 8.6 936

Uyumsuz
2014 Macera Makyaj 6.7 385,854

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Makyaj 7.8 611,434

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Makyaj 7.2 645,820

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 231,924
2011 Komedi Makyaj 7.1 9,516
2011 Kısa Metraj Makyaj 8.4 41
2010 Biyografi Makyaj 5.5 259

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Makyaj 6.5 344,676
2009 Komedi Makyaj 4.3 8,816

Yol
2009 Macera Makyaj 7.3 199,797

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 546,008

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Makyaj 6.2 375,117

Görev Uğruna
2008 Dram Makyaj 6.5 18,356
2007 Komedi Makyaj 6.8 60,903

Noel Baba 3
2006 Macera Makyaj 4.7 25,872

Jiminy Glick Festivalde
2004 Komedi Makyaj 5.2 1,559

Efsane
2004 Dram Makyaj 7.5 41,612
2004 Macera Makyaj 6.9 920

Aşkın Şekli
2003 Komedi Makyaj 6.8 9,729

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 296,823

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 196,489

Yapay Zeka
2001 Macera Makyaj 7.1 266,460

Kontrol Dışı
2001 Dram Makyaj 6.1 26,743

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Makyaj    

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 167,200
1999 Korku Özel Efekt 6.2 58,870

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Makyaj 6.6 197,401
1998 Dram Makyaj    

Kızıl Köşe
1997 Suç Makyaj 6.2 13,366

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Makyaj 6.5 161,680

Tatlı Yalanlar
1997 Komedi Makyaj 6.2 37,419

Dava
1996 Dram Makyaj 6.0 10,598

Esaretin Bedeli
1994 Suç Makyaj 9.3 1,983,454

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Makyaj 8.9 607,657

Addams Ailesi 2
1993 Komedi Makyaj 6.7 65,861

Gizli Dosyalar
1993 Dram Makyaj 8.7 175,874

Hokus Pokus
1993 Komedi Makyaj 6.8 72,229
1993 Komedi Makyaj 5.1 3,174

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 41,467
1992 Biyografi Makyaj 5.8 7,986

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Makyaj 6.5 90,267

Addams Ailesi
1991 Komedi Makyaj 6.9 109,419
1990 Aksiyon Makyaj 6.1 52,012
1990 Korku Özel Efekt
Makyaj
   

Bayan Daisy'nin Şoförü
1989 Dram Makyaj 7.4 84,640

Kötü Ruh 3
1988 Korku Makyaj 4.6 14,627
1988 Dram Makyaj 6.2 2,460

Tarikat
1987 Dram Makyaj 6.1 5,229

Akıllı Adamlar
1986 Komedi Makyaj 5.6 4,362

Koza
1985 Komedi Makyaj 6.7 50,330
1984 Korku Makyaj 5.5 8,195
1983 Korku Makyaj 4.0 4,769
1982 Komedi Makyaj 6.1 13,329
1975 Komedi Makyaj 8.1 37,418
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,863) Better Call Saul (3,154) The 100 (1,888) La casa de papel (1,815) Sharp Objects (1,361) Suits (1,272) Vikings (1,000) Friends (976) Black Mirror (925) Animal Kingdom (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018