Giriş Kayıt
Kevin Haney

Kevin Haney


Makyaj, Özel Efekt

Kevin Haney, makyaj, Özel efekt.

Esaretin Bedeli (1994), Hava Kuvvetleri Bir (1997), Addams Ailesi (1991), Bayan Daisy'nin Şoförü (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kevin C. Haney
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 5.1 11,341
2016 Aksiyon Makyaj 6.3 39,995

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Makyaj 8.1 901,768
2014 Kısa Metraj Makyaj 8.4 1,150

Uyumsuz
2014 Macera Makyaj 6.7 392,760

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Makyaj 7.8 632,212

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Makyaj 7.2 664,145

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 235,520
2011 Komedi Makyaj 7.1 9,890
2011 Kısa Metraj Makyaj 8.1 45
2010 Biyografi Makyaj 5.8 388

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Makyaj 6.5 351,787
2009 Komedi Makyaj 4.3 9,068

Yol
2009 Macera Makyaj 7.3 203,600

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 551,272

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Makyaj 6.2 384,131

Görev Uğruna
2008 Dram Makyaj 6.5 18,880
2007 Komedi Makyaj 6.8 61,763

Noel Baba 3
2006 Macera Makyaj 4.7 28,612

Jiminy Glick Festivalde
2004 Komedi Makyaj 5.6 1,808

Efsane
2004 Dram Makyaj 7.5 42,428
2004 Macera Makyaj 6.8 1,029

Aşkın Şekli
2003 Komedi Makyaj 6.7 10,399

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Makyaj 6.1 305,221

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 199,180

Yapay Zeka
2001 Macera Makyaj 7.1 270,384

Kontrol Dışı
2001 Dram Makyaj 6.1 27,181

Ben ve Gölgelerim
2001 Biyografi Makyaj 7.9 1,887

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 179,915
1999 Korku Özel Efekt 6.2 59,864

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Makyaj 6.6 200,517
1998 Dram Makyaj 6.7 2,715

Kızıl Köşe
1997 Suç Makyaj 6.3 14,769

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Makyaj 6.5 164,523

Tatlı Yalanlar
1997 Komedi Makyaj 6.2 38,193

Dava
1996 Dram Makyaj 6.0 11,635

Esaretin Bedeli
1994 Suç Makyaj 9.3 2,041,046

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Makyaj 8.9 640,490

Addams Ailesi 2
1993 Komedi Makyaj 6.7 67,871

Gizli Dosyalar
1993 Dram Makyaj 8.7 179,409

Hokus Pokus
1993 Komedi Makyaj 6.8 78,986
1993 Komedi Makyaj 5.1 3,480

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 43,045
1992 Biyografi Makyaj 5.9 8,452

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Makyaj 6.5 92,378

Addams Ailesi
1991 Komedi Makyaj 6.9 113,006
1990 Aksiyon Makyaj 6.1 52,803
1990 Korku Özel Efekt
Makyaj
7.5 1,236

Bayan Daisy'nin Şoförü
1989 Dram Makyaj 7.4 86,920

Kötü Ruh 3
1988 Korku Makyaj 4.6 15,249
1988 Dram Makyaj 6.2 2,694

Tarikat
1987 Dram Makyaj 6.1 5,435

Akıllı Adamlar
1986 Komedi Makyaj 5.6 4,840

Koza
1985 Komedi Makyaj 6.7 51,371
1984 Korku Makyaj 5.6 8,899
1983 Korku Makyaj 4.0 4,981
1982 Komedi Makyaj 6.2 13,970
1975 Komedi Makyaj 8.1 38,384
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,403) A Star Is Born (3,705) Suspiria (3,051) Ashes in the Snow (2,770) Keepers (2,139) First Man (1,609) Museo (1,127) Venom (1,103) Replicas (1,051) Der Hauptmann (1,025)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019