Giriş Kayıt
Eric Hance

Eric Hance


Görsel Efekt, Animasyon

Eric Hance, görsel efekt, animasyon.

Surface (2006), (2009) Community (2009), (2011) Terra Nova (2011), (2009) FlashForward (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Macera Görsel Efekt 7.4 54,970

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 186,264
2013 Dram Görsel Efekt 6.6 2,922
2012 Komedi Görsel Efekt 7.5 3,799
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 26,465

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 517,029

Açlık Oyunları
2012 Macera Görsel Efekt 7.2 785,997
2012 Suç Görsel Efekt 7.5 17,583

Genç Kurt
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 113,815

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 9.5 1,410,519
2011 Macera Görsel Efekt 6.8 76,211
2011 Dram Görsel Efekt 7.8 100,642
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 60,361
2010 Biyografi Görsel Efekt 8.3 24,307

Bir Çift Kral
2010 Komedi Görsel Efekt 5.8 2,795
2009 Komedi Görsel Efekt 8.5 171,277
2009 Belgesel Görsel Efekt 7.6 1,065
2009 Dram Görsel Efekt 7.6 57,112
2008 Dram Görsel Efekt 7.2 128
2008 Dram Görsel Efekt 8.4 204,205

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 31,133
2007 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 119,138
2006 Dram Görsel Efekt 7.2 9,280
2005 Macera Görsel Efekt 4.4 2,971

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt 6.4 40,298
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 281,189

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 105,008

Zu Savaşçıları
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 3,195
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 413
1999 Kısa Metraj Animasyon 6.8 2,584
1999 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.5 1,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019