Giriş Kayıt
Butch Hammett

Butch Hammett


Oyuncu

Butch Hammett, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: George 'Butch' Hammett
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 10,909
2017 Suç Oyuncu 7.0 1,023
2013 Dram Oyuncu    
2007 Aile Oyuncu 6.5 212
2003 Aksiyon Oyuncu 4.7 433
2002 Dram Oyuncu 4.4 783
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,819
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019