Giriş Kayıt
Tanya Hamilton

Tanya Hamilton


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Tanya Hamilton, yönetmen, senarist, yapımcı.

The Chi (2018), Night Catches Us (2010), Famous in Love (2017), Love Is_ (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen 8.6 238
2020 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.8 222
2019 Suç Yönetmen 8.1 14,342
2018 Dram Yönetmen 8.1 605
2018 Suç Yönetmen 7.7 16,943
2018 Dram Yönetmen 7.5 6,541
2018 Aksiyon Yönetmen 6.1 25,766
2017 Dram Yönetmen 6.7 6,357
2010 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.2 1,727

Gecenin Sesi
2006 Suç 5.9 15,553
1992 Biyografi Kameraman 6.7 1,849
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022