Giriş Kayıt
Chip Hamilton

Chip Hamilton


Kameraman, Oyuncu

Chip Hamilton, kameraman, oyuncu.

Colossal (2016), (2016) Rüzgarın Oğlu (2016), (2016) Özel Bir Gün (2016), (2016) Bleed for This (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 5.0 552
2016 Aksiyon Çeşitli 6.2 50,012

Yaşamın Kıyısında
2016 Dram Çeşitli 7.8 211,991
2016 Dram Çeşitli 6.0 3,172
2016 Biyografi Çeşitli 6.8 21,662

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Çeşitli 5.2 185,302

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Çeşitli 7.1 30,487

Özel Bir Gün
2016 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.7 28,282

Başımın Belası
2015 Komedi Çeşitli 6.2 5,802

İşimiz İş
2015 Komedi Çeşitli 5.4 28,748

Adalet
2014 Aksiyon Çeşitli 7.2 299,004
2014 Komedi Çeşitli 7.0 13,802
2014 Suç Çeşitli 5.8 10,905
2013 Gerilim Çeşitli 5.0 85

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Çeşitli 7.8 384,843

Büyükler 2
2013 Komedi Çeşitli 5.4 127,580
2013 Reality-TV Kameraman
Çeşitli
6.7 370

Babasının Oğlu
2012 Komedi Çeşitli 5.6 82,388
2012 Reality-TV Kameraman 6.7 38
1982 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.6 1,296
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (361,408) Supernatural (3,199) The Big Bang Theory (2,683) American Gods (2,422) Star Trek: Discovery (1,696) Gotham (1,595) Vikings (1,559) This Is Us (1,195) The Blacklist (853) The Flash (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019