Giriş Kayıt
Gerald Hamer

Gerald Hamer (85)


Oyuncu

Geoffrey Earl Watton, 16 Kasım 1886 Güney Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Scarlet Claw (1944), (1946) Terror by Night (1946), (1943) Sherlock Holmes Faces Death (1943), (1945) Pursuit to Algiers (1945) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerald Hamer, 06 Temmuz 1972 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Geoffrey Earl Watton
Doğum Tarihi: 16 Kasım 1886
Ölüm Tarihi: 06 Temmuz 1972
Doğum Yeri: Güney Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Geoffrey Earle Watton
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 75 Dram Oyuncu 6.5 597
1956 70 Dram Oyuncu 6.0 295
1955 Suç Oyuncu 8.6 12,787
1951 65 Dram Oyuncu 5.9 151
1948 62 Oyuncu 6.3 258
1947 61 Suç Oyuncu 7.2 645
1947 61 Suç Oyuncu 7.0 2,595
1946 60 Gizem Oyuncu 7.0 4,729
1945 59 Dram Oyuncu 6.6 852
1945 59 Macera Oyuncu 7.1 2,924
1944 58 Dram Oyuncu 7.5 1,440
1944 58 Suç Oyuncu 7.5 4,225
1944 58 Dram Oyuncu 7.1 1,280

Şüpheli Adam
1944 58 Suç Oyuncu 7.2 2,680
1943 57 Suç Oyuncu 7.2 3,694
1943 57 Suç Oyuncu 7.0 3,362
1942 56 Dram Oyuncu 6.9 926
1939 53 Suç Oyuncu 6.3 805
1938 52 Müzikal Oyuncu 6.5 508
1938 52 Komedi Oyuncu 5.9 204
1937 51 Komedi Oyuncu 7.3 1,874

Dans Vakti
1936 50 Komedi Oyuncu 7.7 10,850
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019