Giriş Kayıt
Torahiko Hamada

Torahiko Hamada (90)


Oyuncu

Torahiko Hamada, 18 Eylül 1919 Nahari, Kochi, Japonya doğumlu oyuncu.

(1964) Hayalet Öyküsü (1964), (1979) İntikam Benim (1979), (1965) Canavarın Kılıcı (1965), (1967) Uchû daikaijû Girara (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

Torahiko Hamada, 15 Ekim 2009 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1919
Ölüm Tarihi: 15 Ekim 2009
Doğum Yeri: Nahari, Kochi, Japonya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 82 Dram Oyuncu 6.1 726
1983 64 Dram Oyuncu 7.2 209
1982 63 Dram Oyuncu 7.0 317

İntikam Benim
1979 60 Suç Oyuncu 7.9 5,177
1978 59 Aksiyon Oyuncu 6.8 282
1977 58 Korku Oyuncu 6.7 240
1975 56 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,222
1973 54 Oyuncu 7.5 18
1971 52 Aksiyon Oyuncu 6.2 195
1970 51 Dram Oyuncu 7.0 116
1968 49 Komedi Oyuncu 7.0 310
1967 48 Dram Oyuncu 7.8 586
1967 48 Korku Oyuncu 4.9 958
1966 47 Oyuncu 7.5 38
1966 47 Aksiyon Oyuncu 7.7 221

Canavarın Kılıcı
1965 46 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,190
1965 46 Dram Oyuncu 7.2 89

Hayalet Öyküsü
1964 45 Fantastik Oyuncu 8.0 12,743
1962 43 Dram Oyuncu 6.5 30
1962 43 Aksiyon Oyuncu 6.8 90
1961 42 Dram Oyuncu 7.4 351
1960 41 Dram Oyuncu 7.1 229
1959 40 Dram Oyuncu 8.6 5,079
1955 36 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,982
1953 34 Oyuncu 7.2 374
1947 28 Dram Oyuncu 7.1 231
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019