Giriş Kayıt
Pia Halvorsen

Pia Halvorsen


Oyuncu

Pia Halvorsen, oyuncu.

Äkta människor (2012), Kıyamet (2018), Valkyrien (2017), (2009) "Beck" Levande begravd (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kıyamet
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,889
2018 Suç Oyuncu 6.7 240
2018 Suç Oyuncu 7.1 589
2017 Komedi Oyuncu 5.5 814
2017 Dram Oyuncu 7.5 1,286
2015 Gerilim Oyuncu 7.5 1,468
2013 Dram Oyuncu 6.1 616
2013 Suç Oyuncu 5.9 598
2013 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 11
2012 Dram Oyuncu 8.0 5,614
2011 Suç Oyuncu 6.7 1,391
2009 Suç Oyuncu 6.4 958
2009 Suç Oyuncu 6.3 745
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,479
1997 Suç Çeşitli 7.4 3,455
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019