Giriş Kayıt
Bob Halsall

Bob Halsall


Oyuncu

Bob Halsall, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Suç Oyuncu 7.2 522

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Oyuncu 5.3 48,354
1994 Aksiyon Oyuncu 6.9 675
1993 Dram Oyuncu 7.3 469
1992 Suç Oyuncu 8.5 104

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,204
Dizi Altyazıları
Shameless (2,421) The Sinner (2,257) Better Call Saul (1,908) A Discovery of Witches (1,532) Bodyguard (1,474) Castle Rock (1,272) La Casa de Papel (1,244) The 100 (1,212) Suits (1,042) Fear the Walking Dead (996)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018