Giriş Kayıt
Florence Halop

Florence Halop (46)


Oyuncu

Florence Halop, 23 Ocak 1923 Queens, New York, ABD doğumlu oyuncu.

"Meet Millie" (1952) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1923
Doğum Yeri: Queens, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Flo Halop
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Komedi Oyuncu 7.7 9,186
1982 Dram Oyuncu 7.9 3,132
1977 Animasyon Oyuncu 6.5 2,616
1976 Oyuncu 6.9 3,350
1970 Aile Oyuncu 5.5 626

Sirin hafiye
1966 43 Komedi Oyuncu 6.5 3,875
1939 16 Komedi Oyuncu 6.7 927
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019