Giriş Kayıt
Ines Hellendall

Ines Hellendall (80)


Oyuncu

Ines Hellendall, 15 Temmuz 1938 Riga, Latvia doğumlu oyuncu.

Tekila Ekspresi (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1938
Doğum Yeri: Riga, Latvia
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 67 Aksiyon Oyuncu 5.1 62,458

Tekila Ekspresi
2002 64 Oyuncu 3.9 34

Park Avenue Uzun Bir Durdurma
1974 36 Suç Oyuncu 7.7 23,412

Zorla kahraman
1971 33 Komedi Oyuncu 7.1 31,440

Cici Kız
1969 31 Komedi Oyuncu 7.2 11,863
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019