Giriş Kayıt
William Hall

William Hall


Oyuncu

William Hall, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hemingway Ve Gellhorn
2012 Biyografi Oyuncu 6.3 7,994

Girdap
2004 Suç Oyuncu 5.3 18,839

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Oyuncu 5.2 13,582

İlk Canilik
1995 Dram Oyuncu 7.3 24,347
1987 Komedi Oyuncu 2.2 7,639

Ördek Howard
1986 Aksiyon Oyuncu 4.6 38,870

Büyük Bela
1985 Komedi Oyuncu 6.7 1,402

Boşluktaki Kahramanlar
1983 Macera Oyuncu 7.9 51,159
1983 Animasyon Oyuncu 7.1 969
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,234) Vikings (8,444) Luther (2,659) The Flash (2,191) The Punisher (1,974) The Big Bang Theory (1,681) The Blacklist (1,515) Black Mirror (1,500) Peaky Blinders (1,286) Friends (1,271)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019