Giriş Kayıt
Jon Hall

Jon Hall (64)


Oyuncu, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen

Charles Felix Locher, 23 Şubat 1915 Fresno, California, ABD doğumlu oyuncu, görüntü yönetmeni, yönetmen.

The Hurricane (1937), Charlie Chan in Shanghai (1935), The Invisible Man's Revenge (1944), Görünmez Ajan (1942) gibi yapımlarla biliniyor.

Jon Hall, 13 Aralık 1979 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Charles Felix Locher
Doğum Tarihi: 23 Şubat 1915
Ölüm Tarihi: 13 Aralık 1979
Doğum Yeri: Fresno, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Lloyd Crane | Charles Locher
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 50 Korku Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
Yönetmen
2.9 717
1957 Suç Oyuncu 8.2 4,252
1951 36 Macera Oyuncu 5.0 60
1949 34 Western Oyuncu 5.7 57
1947 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 33
1944 29 Korku Oyuncu 5.9 1,511
1944 29 Macera Oyuncu 5.9 828

Rüyalı Kadın
1944 29 Dram Oyuncu 6.2 354

Ali Baba Ve Kırk Haramiler
1944 29 Macera Oyuncu 6.4 975

Arap Geceleri
1942 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,128

Görünmez Ajan
1942 27 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 1,415
1937 22 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,132

Deniz Ejderi
1935 20 Macera Oyuncu 7.8 19,033
1935 20 Komedi Oyuncu 7.4 1,215
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019