Giriş Kayıt
Brian Hall

Brian Hall


Yapımcı

Brian Hall, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı    
2011 Kısa Metraj Yapımcı 7.1 1,192
2006 Komedi Yapımcı 5.0 33,257
1999 Komedi Çeşitli 8.0 6,071
1993 Komedi Çeşitli 6.9 11,874
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019