Giriş Kayıt
Trond Halbo

Trond Halbo


Oyuncu

Trond Halbo, oyuncu.

Ti kniver i hjertet (1994) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 5.4 452

Yarış
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,245
2012 Komedi Oyuncu 8.0 23,007
2011 Komedi Oyuncu 7.5 609
2009 Dram Oyuncu 6.5 195
1994 Dram Oyuncu 6.6 618
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019