Giriş Kayıt
Trond Halbo

Trond Halbo


Oyuncu

Trond Halbo, oyuncu.

Ti kniver i hjertet (1994) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 5.5 439

Yarış
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,174
2012 Komedi Oyuncu 8.0 22,742
2009 Dram Oyuncu 6.5 194
1994 Dram Oyuncu 6.6 618
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,964) Supernatural (4,368) The Big Bang Theory (3,326) Origin (2,379) Doctor Who (1,280) Better Call Saul (1,267) The Last Ship (1,204) La Casa de Papel (1,203) Arrow (1,064) Friends (1,058)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018