Giriş Kayıt
Michael Hagiwara

Michael Hagiwara (62)


Oyuncu

Michael Hagiwara, 10 Kasım 1956 doğumlu oyuncu.

(1994) Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus (1994), (2001) Dahi Çocuk (2001), (2007) Hız Tutkusu (2007), (2006) Hellboy : Fırtınalar Kılıcı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Kasım 1956
Diğer Bir İsmi: Mike Hagiwara
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Oyuncu 8.1 64,475
2014 Dram Oyuncu 7.9 5,272
2007 51 Komedi Oyuncu 4.0 293

Hız Tutkusu
2007 51 Aksiyon Oyuncu 4.0 8,343
2006 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,549

Hellboy : Fırtınalar Kılıcı
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 3,569
2006 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,858
2006 50 Dram Oyuncu 5.5 732
2006 Dram Oyuncu 5.6 749
2005 Belgesel Oyuncu 7.8 64

Avatar: Son Havabükücü
2003 Animasyon Oyuncu 9.2 183,146

Dahi Çocuk
2001 45 Animasyon Oyuncu 6.0 27,797
1999 43 Aksiyon Oyuncu 6.1 6,520

Geçmişin Sığınağı
1999 43 Komedi Oyuncu 6.6 54,982

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 38 Fantastik Oyuncu 6.5 45,489
1988 Belgesel Oyuncu 8.5 1,314

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,397
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019