Giriş Kayıt
Charles F. Haas

Charles F. Haas (56)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Charles Friedman Haas, 15 Kasım 1913 Chicago, Illinois, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist.

Tarzan and the Trappers (1958) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charles Friedman Haas
Doğum Tarihi: 15 Kasım 1913
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Charles Haas | Charles Hass
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1963 Fantastik Yönetmen 8.2 6,103
1963 Aksiyon Yönetmen 8.1 357
1959 46 Suç Yönetmen 6.6 117
1959 Macera Yönetmen 8.5 237
1959 Aksiyon Yönetmen 7.4 6,830
1959 46 Suç Yönetmen 5.6 254
1958 45 Aksiyon Yönetmen 5.1 474
1957 Gizem Yönetmen 8.2 77
1956 43 Romantik Yönetmen 6.2 189

Hapishane Kaçkını
1956 43 Western Yönetmen 6.1 400
1953 Komedi Yönetmen 5.6 225
1948 35 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 1,553
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019