Giriş Kayıt
Heini Göbel

Heini Göbel (99)


Oyuncu

Heini Göbel, 15 Mayıs 1910 Frankfurt am Main, Almanya doğumlu oyuncu.

Die zwölf Geschworenen (1963) yapımıyla biliniyor.

Heini Göbel, 24 Eylül 2009 tarihinde (99 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1910
Ölüm Tarihi: 24 Eylül 2009
Doğum Yeri: Frankfurt am Main, Almanya
Diğer Bir İsmi: Heini Goebel | Heinz Göbel
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Suç Oyuncu 6.6 1,244
1981 Suç Oyuncu 6.5 572
1977 Suç Oyuncu 6.3 515
1959 49 Dram Oyuncu 7.8 6,274
1957 47 Suç Oyuncu 7.4 835
1956 46 Komedi Oyuncu 6.1 78
1955 Komedi Oyuncu 8.6 11
1953 43 Müzikal Oyuncu 5.2 5

Sen Benim Oldukça
1953 43 Dram Oyuncu 7.1 47
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019