Giriş Kayıt
Jérôme Géronimi

Jérôme Géronimi


Senarist

Jérôme Géronimi, senarist.

Şeytan Ruhlu İnsanlar (1955), Dehşet Yolcuları (1953), Hakikat (1960), Les grandes manoeuvres (1955) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gerome Geronimi | Jérome Geronimi | Jérôme Geronim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hakikat
1960 Dram Senarist 7.6 1,641

Balonla Seyahat
1960 Macera Çeşitli 6.6 96
1957 Dram Senarist 7.0 574

İnsanlık Uğrunda Kahraman Müslüman
1956 Macera Senarist 6.9 123
1955 Komedi Senarist 6.9 671

Şeytan Ruhlu İnsanlar
1955 Dram Senarist 8.1 54,156

Dehşet Yolcuları
1953 Macera Senarist 8.1 45,387
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018