Giriş Kayıt
Gilberte Géniat

Gilberte Géniat (70)


Oyuncu

Gilberte Martel de la Chesnaye, 17 Şubat 1916 Paris, Ile-de-Fransa, Fransa doğumlu oyuncu.

(1964) Bir Oda Hizmetçisinin Güncesi (1964), (1947) Quai des Orfèvres (1947), (1978) Mendilleri Çıkarın (1978), (1975) Şehrin Üzerinde Korku (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Gilberte Géniat, 28 Haziran 1986 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Gilberte Martel de la Chesnaye
Doğum Tarihi: 17 Şubat 1916
Ölüm Tarihi: 28 Haziran 1986
Doğum Yeri: Paris, Ile-de-Fransa, Fransa
Diğer Bir İsmi: Gilberte Geniat | G. Géniat
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 68 Macera Oyuncu 6.7 1,311
1979 63 Dram Oyuncu 6.5 349

Mendilleri Çıkarın
1978 62 Komedi Oyuncu 6.9 3,130

Dantelci kiz
1977 61 Dram Oyuncu 7.8 2,026
1977 61 Oyuncu 7.6 7

Şehrin Üzerinde Korku
1975 59 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,662
1973 57 Aksiyon Oyuncu 6.2 67

Çakalın Günü
1973 57 Gerilim Oyuncu 7.8 34,522

Genç Ve Güzel
1972 56 Komedi Oyuncu 6.6 1,975

Mutluluk Yolları
1969 53 Dram Oyuncu 5.9 77
1969 53 Dram Oyuncu 7.0 418
1968 52 Dram Oyuncu 7.0 798

Öğretmenin Kaderi
1967 51 Dram Oyuncu 7.1 411

Bir Oda Hizmetçisinin Güncesi
1964 48 Suç Oyuncu 7.5 7,452
1963 47 Komedi Oyuncu 6.2 627

Amerikan Güzeli
1961 45 Komedi Oyuncu 6.5 465
1956 40 Dram Oyuncu 6.3 101
1953 37 Dram Oyuncu 6.6 450
1947 31 Suç Oyuncu 7.7 4,250
1936 20 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019