Giriş Kayıt
Lucy Gutteridge

Lucy Gutteridge (62)


Oyuncu

Lucy Karima Gutteridge, 28 Kasım 1956 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Andrew Hawkins ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Çok Gizli (1984), Hitler's S.S.: Portrait in Evil (1985), (1984) A Christmas Carol (1984), (1978) The Greek Tycoon (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lucy Karima Gutteridge
Doğum Tarihi: 28 Kasım 1956
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
Boyu: 1.61 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 37 Komedi Oyuncu 5.8 295
1985 29 Dram Oyuncu 6.6 612
1985 29 Macera Oyuncu 4.4 352
1984 28 Komedi Oyuncu 7.9 10,955

Çok Gizli
1984 28 Aksiyon Oyuncu 7.2 54,915
1980 Dram Oyuncu 7.8 1,269
1978 22 Dram Oyuncu 5.2 1,040
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019