Giriş Kayıt
Alex Gurucharri

Alex Gurucharri


Özel Efekt

Alex Gurucharri, Özel efekt.

The Importance of Being Earnest (2002), Hornblower: Mutiny (2001), Hornblower: Loyalty (2003), Hornblower: Duty (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Macera Özel Efekt 8.1 2,697
2003 Macera Özel Efekt 8.2 2,809
2002 Komedi Özel Efekt 6.8 21,059

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.6 575,555
2001 Macera Özel Efekt 8.2 3,593
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019