Giriş Kayıt
Tim Gunther

Tim Gunther (52)


Oyuncu

Tim Gunther, 19 Mayıs 1967 doğumlu oyuncu.

Goede tijden, slechte tijden (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1967
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amsterdam’da Korku
1999 32 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,342
1999 32 Aile Oyuncu 5.7 167

Kirli Ölüm
1996 29 Aksiyon Oyuncu 4.2 163
1991 Komedi Oyuncu 6.6 239
1990 Dram Oyuncu 3.5 1,205
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019