Giriş Kayıt
Dean Gunderson

Dean Gunderson


Kameraman

Dean Gunderson, kameraman.

Breathless (2012), The Night Crew (2015), Havenhurst (2016), (2010) Bu Kız Beni Aşar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Kameraman 4.9 3,124
2015 Aksiyon Kameraman 4.1 918
2013 Dram Kameraman 3.2 356
2012 Komedi Kameraman 4.3 753
2012 Gerilim Kameraman 5.1 1,231
2010 Suç Kameraman 5.3 1,197
2010 Korku Kameraman 4.3 158
2010 Dram Kameraman 6.1 2,014

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Kameraman 6.4 116,172

Bitir İşini
2010 Aksiyon Kameraman 4.9 9,697
2009 Komedi Kameraman 5.2 521
2008 Belgesel Kameraman 7.7 219
2006 Aksiyon Kameraman 5.0 1,047
2005 Dram Kameraman 5.3 372
2003 Dram Kameraman 8.5 39,772
2001 Suç Kameraman 5.4 693

Patlama
2000 Komedi Kameraman 5.7 221
1999 Dram Kameraman 6.2 709
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019