Giriş Kayıt
Vladimir Gulyayev

Vladimir Gulyayev (73)


Oyuncu

Vladimir Leonidovich Gulyayev, 30 Ekim 1924 Sverdlovsk, SSCB [bugünkü Yekaterinburg, Rusya] doğumlu oyuncu.

The Diamond Arm (1969) yapımıyla biliniyor.

Vladimir Gulyayev, 03 Kasım 1997 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Vladimir Leonidovich Gulyayev
Doğum Tarihi: 30 Ekim 1924
Ölüm Tarihi: 03 Kasım 1997
Doğum Yeri: Sverdlovsk, SSCB [bugünkü Yekaterinburg, Rusya]
Diğer Bir İsmi: V. Gulyaev | V. Gulyayev
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 52 Komedi Oyuncu 7.8 1,412

The Diamond Arm
1969 45 Macera Oyuncu 8.5 11,337
1959 35 Oyuncu    
1956 32 Romantik Oyuncu 7.6 1,042
1956 32 Dram Oyuncu 7.2 76
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019