Giriş Kayıt
Dorothy Gulliver

Dorothy Gulliver (88)


Oyuncu

Dorothy Gulliver, 06 Eylül 1908 Salt Lake City, Utah, ABD doğumlu oyuncu.

Yüzler (1968) yapımıyla biliniyor.

Dorothy Gulliver, 23 Mayıs 1997 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1908
Ölüm Tarihi: 23 Mayıs 1997
Doğum Yeri: Salt Lake City, Utah, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüzler
1968 60 Dram Oyuncu 7.7 8,484
1936 28 Western Oyuncu 4.2 19
1936 28 Aksiyon Oyuncu 4.6 180
1934 26 Komedi Oyuncu 5.7 396
1933 25 Macera Oyuncu 7.9 74,039
1931 23 Oyuncu 5.0 37
1930 22 Aksiyon Oyuncu 3.2 17
1929 21 Dram Oyuncu 5.9 137
1929 21 Suç Oyuncu 6.1 32
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019