Giriş Kayıt
Joe Guinan

Joe Guinan (50)


Casting, Oyuncu Yönetmeni, Yapımcı, Oyuncu

Joe Guinan, 01 Ocak 1969 doğumlu casting, oyuncu yönetmeni, yapımcı, oyuncu.

Öldüren Büyü (1995), Panther (1995), Never Surrender (2009), Capital Games (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1969
Diğer Bir İsmi: Joseph Guinan
Takma İsmi: JoJo
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 47 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
Yönetmen Asistanı
6.1 15
2016 47 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.2 12
2013 44 Romantik Casting 5.5 521
2010 41 Komedi Casting 3.7 337
2010 41 Aksiyon Casting 2.6 207
2009 40 Aksiyon Casting 2.9 628
2009 40 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
Casting
4.0 168
2009 40 Korku Yapımcı 4.5 1,374
2009 40 Biyografi Oyuncu Yönetmeni
Casting
4.5 60
2009 40 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
Casting
3.3 64
2009 40 Aksiyon Casting 2.7 1,779
2009 40 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.4 67
2009 40 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 2.8 125
2009 40 Korku Oyuncu
Oyuncu Yönetmeni
3.2 82
2008 Dram Casting 6.1 378
2008 39 Aksiyon Casting 5.9 273
2006 37 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
4.3 182

Harvard'da Aşk Hikayesi
2004 Romantik Oyuncu Yönetmeni 7.5 199
2000 31 Komedi Oyuncu 7.7 22
1997 28 Biyografi Casting 4.7 291
1995 26 Aksiyon Casting 3.4 756

Öldüren Büyü
1995 26 Korku Casting 6.1 13,180
1995 26 Dram Casting 6.4 2,075
1990 21 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Casting
4.0 208
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,001) American Gods (1,975) The Flash (1,604) Arrow (1,601) The Blacklist (1,489) The Passage (1,383) Vikings (1,272) Love, Death & Robots (882) Supernatural (824) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019