Giriş Kayıt
Ève Guillou

Ève Guillou


Oyuncu Yönetmeni, Yönetmen Asistanı, Casting, Oyuncu

Ève Guillou, oyuncu yönetmeni, yönetmen asistanı, casting, oyuncu.

Sürgündekiler (2004), Transylvania (2006), Özgürlük (2009), Swing (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Oyuncu Yönetmeni 6.3 506

Özgürlük
2009 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu Yönetmeni
7.2 1,093
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.8 2,276

Sürgündekiler
2004 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.8 2,830
2002 Müzikal Oyuncu Yönetmeni 7.2 926

Sır
2000 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 623
1996 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.6 3,753
1993 Dram Casting
Oyuncu
6.7 173
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,227) Into the Badlands (2,691) The Flash (1,867) American Gods (1,772) Arrow (1,399) Vikings (1,299) This Is Us (1,051) Supernatural (1,023) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (805)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019