Giriş Kayıt
Jan Guillou

Jan Guillou (75)


Senarist, Oyuncu

Jan Oscar Sverre Lucien Henri Guillou, 17 Ocak 1944 Södertälje, Stockholms län, İsveç doğumlu senarist, oyuncu.

Şeytana Karşı (2003), Arn: Tapınak Şövalyeleri (2007), Hamilton: I nationens intresse (2012), Arn: Riket vid vägens slut (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jan Oscar Sverre Lucien Henri Guillou
Doğum Tarihi: 17 Ocak 1944
Doğum Yeri: Södertälje, Stockholms län, İsveç
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 70 Aksiyon Senarist    
2012 68 Belgesel Oyuncu 7.6 1,398
2012 68 Aksiyon Senarist 5.6 2,883
2012 68 Aksiyon Senarist 6.3 7,458
2010 66 Aksiyon Senarist 7.4 1,500
2008 64 Aksiyon Senarist 6.6 6,940

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 63 Aksiyon Senarist 6.6 19,793

Şeytana Karşı
2003 59 Dram Senarist 7.8 33,200

Buzuldan Gelen Adam
1998 54 Aksiyon Senarist 5.9 3,858
1995 51 Senarist 6.2 59
1995 51 Aksiyon Senarist 5.9 878
1992 News Oyuncu 4.5 278

Demokratik Terorist
1992 48 Aksiyon Senarist 5.9 1,001
1990 46 Gerilim Oyuncu
Senarist
6.9 483
1989 45 Dram Senarist 6.5 132
1989 45 Gerilim Senarist 5.8 966
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019