Giriş Kayıt
Stewart Guidotti

Stewart Guidotti (73)


Oyuncu

Stewart Guidotti, 01 Ocak 1946 Derbyshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1946
Doğum Yeri: Derbyshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Stuart Guidotti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Köprüleri
1977 31 Aksiyon Oyuncu 7.4 46,357
1965 19 Macera Oyuncu 7.3 15,572
1963 17 Dram Oyuncu 5.9 162
1958 12 Komedi Oyuncu 6.6 812
1958 12 Biyografi Oyuncu 7.3 1,419
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019