Giriş Kayıt
Stewart Guidotti

Stewart Guidotti (72)


Oyuncu

Stewart Guidotti, 01 Ocak 1946 Derbyshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1946
Doğum Yeri: Derbyshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Stuart Guidotti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Köprüleri
1977 31 Aksiyon Oyuncu 7.4 45,259
1965 19 Macera Oyuncu 7.3 13,758
1963 17 Dram Oyuncu 5.9 160
1958 12 Komedi Oyuncu 6.6 704
1958 12 Biyografi Oyuncu 7.3 1,245
Film Altyazıları
Upgrade (11,489) Tag (6,280) Deadpool 2 (5,665) Avengers: Infinity War (3,022) Skyscraper (2,246) The Endless (2,175) Adrift (1,865) Bad Samaritan (729) Ah-ga-ssi (725) Ready Player One (520)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,962) Better Call Saul (1,968) The 100 (1,869) La casa de papel (1,837) Suits (1,413) Yellowstone (1,176) Friends (1,029) Vikings (1,027) Black Mirror (997) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018