Giriş Kayıt
Philippe Guez

Philippe Guez


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Philippe Guez, yapımcı, yapım yöneticisi.

Kuzen Bette (1998), Dalida (2016), Pour une femme (2013), Innocent Lies (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 5.8 126
2018 Komedi Yapımcı 4.8 114
2018 Yapımcı    

Köpek
2017 Komedi Yapımcı 5.9 142
2016 Biyografi Yapımcı 6.9 1,700
2015 Dram Yapımcı 8.1 16,439
2013 Dram Yapımcı 6.5 550

Angel of Death
2002 Gerilim Yapımcı 4.3 634

Lujin Savunması
2000 Dram Yapımcı 6.9 3,831

Kuzen Bette
1998 Komedi Yapımcı 6.2 2,109
1995 Dram Yapımcı 4.8 628
1992 Romantik Yapımcı 7.2 165

Avrupa
1991 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 17,395
1987 Gerilim Yapımcı 4.4 26
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,781) Shameless (4,011) Bodyguard (2,345) Castle Rock (1,744) Fear the Walking Dead (1,735) Suits (1,527) La Casa de Papel (1,242) The First (1,236) The 100 (1,168) Mayans M.C. (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018