Giriş Kayıt
Philippe Guez

Philippe Guez


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Philippe Guez, yapımcı, yapım yöneticisi.

Kuzen Bette (1998), Dalida (2016), Pour une femme (2013), Innocent Lies (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 5.5 246
2018 Komedi Yapımcı 4.7 172
2018 Yapımcı 5.9 64

Köpek
2017 Komedi Yapımcı 5.7 207
2016 Biyografi Yapımcı 6.9 1,813
2015 Dram Yapımcı 8.1 16,893
2013 Dram Yapımcı 6.5 622

Angel of Death
2002 Gerilim Yapımcı 4.3 663

Lujin Savunması
2000 Dram Yapımcı 6.9 4,006

Kuzen Bette
1998 Komedi Yapımcı 6.2 2,360
1995 Dram Yapımcı 4.7 734
1992 Romantik Yapımcı 7.0 177

Avrupa
1991 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 17,764
1987 Gerilim Yapımcı 4.5 31
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,043) Arrow (1,662) Outlander (1,286) Supernatural (1,158) Better Call Saul (980) La Casa de Papel (947) The Last Ship (941) Titans (925) Doctor Who (821) Friends (688)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018