Giriş Kayıt
Philippe Guez

Philippe Guez


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Philippe Guez, yapımcı, yapım yöneticisi.

Kuzen Bette (1998), Dalida (2016), Pour une femme (2013), Innocent Lies (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 5.4 382
2018 Komedi Yapımcı 4.6 207
2018 Yapımcı 5.6 119

Köpek
2017 Komedi Yapımcı 5.6 234
2016 Biyografi Yapımcı 6.9 1,952
2015 Dram Yapımcı 8.1 17,556
2013 Dram Yapımcı 6.5 627

Angel of Death
2002 Gerilim Yapımcı 4.3 669

Lujin Savunması
2000 Dram Yapımcı 6.9 4,021

Kuzen Bette
1998 Komedi Yapımcı 6.2 2,379
1995 Dram Yapımcı 4.7 736
1992 Romantik Yapımcı 7.0 177

Avrupa
1991 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 17,984
1987 Gerilim Yapımcı 4.7 32
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019