Giriş Kayıt
Kim Mai Guest

Kim Mai Guest (49)


Oyuncu, Görsel Efekt

Kim Mai Angela Guest, 05 Ağustos 1969 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, görsel efekt.

Dead Island (2011), Halo Wars (2009), Dead Island Riptide (2013), Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kim Mai Angela Guest
Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kim Mi Guest | Kim Guest | Kim Mai Nguyen | Kim Ng
Burcu: Aslan
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu 4.9 331
2013 Aksiyon Oyuncu 7.9 3,039
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 913
2011 Aksiyon Oyuncu 8.1 4,789
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,391
2011 Animasyon Oyuncu 6.6 772
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 880
2011 42 Animasyon Oyuncu 5.5 3,608
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 861
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 6,505
2009 Aksiyon Oyuncu 8.1 3,469
2009 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,688
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 70

Scooby-doo Buz Gibi
2007 Animasyon Oyuncu 6.8 1,868

Ninja Kaplumbağalar
2007 38 Animasyon Oyuncu 6.3 58,446
2006 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,619
2006 Animasyon Oyuncu 8.5 813
2006 Animasyon Oyuncu 8.6 40,550

Hellboy : Fırtınalar Kılıcı
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 3,717
2006 Aksiyon Oyuncu 6.7 573
2006 Aksiyon Oyuncu 7.1 795
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 10,060
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 749

Avatar: Son Havabükücü
2003 Animasyon Oyuncu 9.2 191,736
2002 Animasyon Oyuncu 8.5 16,194

Kod Adı: Afacanlar
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 14,448
2002 33 Animasyon Oyuncu 6.8 135
2002 Animasyon Oyuncu 7.0 1,116

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 36,658

Saatli Bomba
2001 32 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 6,314
1999 Macera Oyuncu 5.9 253
1999 30 Animasyon Oyuncu 6.0 2,265
1999 Animasyon Oyuncu 6.9 7,295
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019