Giriş Kayıt
Shanti Gudgeon

Shanti Gudgeon


Senarist, Oyuncu

Shanti Gudgeon, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Macera Senarist 7.4 1,634
2012 Aksiyon Senarist 6.7 208
2011 Komedi Senarist
Çeşitli
7.9 743
2001 Suç Oyuncu 6.8 108
1996 Komedi Oyuncu 6.3 1,818
1985 Oyuncu 7.8 58
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,110) Origin (3,285) Supernatural (3,147) The Big Bang Theory (3,137) Doctor Who (1,738) Titans (1,729) The Last Ship (1,293) Better Call Saul (1,128) Outlander (1,099) La Casa de Papel (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018