Giriş Kayıt
Jerzy Gudejko

Jerzy Gudejko (61)


Oyuncu, Casting

Jerzy Gudejko, 23 Nisan 1958 Gdansk, Pomorskie, Polonya doğumlu oyuncu, casting.

Avalon (2001), Nikifor (2004), Veronique'nin İkili Yaşamı (1991), (2006) Plac Zbawiciela (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1958
Doğum Yeri: Gdansk, Pomorskie, Polonya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kigali’de Kuş Sesleri
2017 59 Dram Oyuncu 5.7 224
2017 Dram Oyuncu 6.5 39
2013 55 Biyografi Oyuncu 7.3 593
2011 Komedi Oyuncu 6.7 96
2010 52 Dram Oyuncu 6.2 51
2006 48 Dram Oyuncu 4.1 514
2006 48 Dram Oyuncu 7.4 1,463

Nikifor
2004 46 Biyografi Oyuncu 6.8 681
2004 46 Aksiyon Casting 4.0 4,397

Tanrının Unuttuğu Çocuk
2001 43 Dram Oyuncu 6.9 3,257
2001 43 Aksiyon Oyuncu 6.5 12,408
2000 Dram Oyuncu 2.5 339

Borç
1999 41 Dram Oyuncu 7.9 2,934
1997 Komedi Oyuncu 6.7 837
1994 36 Komedi Oyuncu 6.5 166
1993 35 Komedi Oyuncu 5.6 323
1992 34 Dram Oyuncu 5.8 165

Veronique'nin İkili Yaşamı
1991 33 Dram Oyuncu 7.8 36,423
1991 33 Dram Oyuncu 6.5 40
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,155) Black Mirror (1,754) Swamp Thing (1,709) The Big Bang Theory (1,705) Shingeki no kyojin (1,598) The 100 (1,585) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,304) Vikings (1,285)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019