Giriş Kayıt
Eva van der Gucht

Eva van der Gucht (41)


Oyuncu

Eva van der Gucht, 01 Eylül 1977 Mortsel, Flanders, Belçika doğumlu oyuncu.

Kuzey Denizi, Teksas (2011), Herkes Ünlü (2000), Dik Trom (2010), İyi Çocuklar Ağlamaz (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1977
Doğum Yeri: Mortsel, Flanders, Belçika
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.5 113
2018 41 Aksiyon Oyuncu 6.5 6,690
2018 Aile Oyuncu 6.7 19
2018 41 Komedi Oyuncu 4.5 73
2017 40 Dram Oyuncu 6.2 67
2017 Dram Oyuncu 7.2 5
2017 Macera Oyuncu 6.9 346
2016 Dram Oyuncu 6.3 182
2015 Suç Oyuncu 7.8 745
2015 Dram Oyuncu 8.2 56
2015 38 Aile Oyuncu 5.8 93
2014 37 Macera Oyuncu 6.1 101
2014 37 Komedi Oyuncu 5.3 196
2014 Dram Oyuncu 7.9 178

Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi
2013 36 Animasyon Oyuncu 6.3 5,600
2013 36 Aile Oyuncu 5.8 174

İyi Çocuklar Ağlamaz
2012 35 Dram Oyuncu 7.5 2,633

Hayatımın Kararı
2012 35 Dram Oyuncu 7.2 1,203

Kuzey Denizi, Teksas
2011 34 Dram Oyuncu 7.2 7,451
2011 Komedi Oyuncu 5.1 15
2010 33 Aile Oyuncu 6.1 660
2010 Biyografi Oyuncu 6.8 64
2010 Dram Oyuncu 7.4 125
2008 Romantik Oyuncu 6.7 135
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 366
2005 28 Komedi Oyuncu 6.8 400
2004 Suç Oyuncu 6.7 465
2003 26 Aile Oyuncu 6.3 305
2002 Komedi Oyuncu 7.7 63
2001 24 Dram Oyuncu 6.7 424
2001 Macera Oyuncu 7.3 119

Herkes Ünlü
2000 23 Komedi Oyuncu 7.0 3,016
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (389,727) Chernobyl (31,171) The Big Bang Theory (6,767) Killing Eve (3,238) The 100 (3,094) The Blacklist (2,188) Vikings (1,839) Breaking Bad (1,470) Shingeki no kyojin (1,457) The Flash (1,351)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019