Giriş Kayıt
Joseph Koo

Joseph Koo (86)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Joseph Koo, 01 Ocak 1933 Suzhou, Çin doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Ejder'in Yolu (1972), Öfkenin Yumruğu (1972), Efsane Yumruk (1994), Yarın Çok Güzel Olacak (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1933
Doğum Yeri: Suzhou, Çin
Diğer Bir İsmi: Ku Chia-hui | Joseph Curtis | Ku Chia Fai | Ku Chi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Efsane Yumruk
1994 61 Aksiyon Müzik 7.6 20,885

Dilenciler Kralı
1992 59 Aksiyon Müzik 6.9 2,890
1990 57 Macera Müzik 6.9 812
1987 54 Aksiyon Müzik
Müzik
7.4 8,372
1987 54 Aksiyon Müzik 6.7 56

Yarın Çok Güzel Olacak
1986 53 Aksiyon Müzik 7.6 18,454
1986 53 Komedi Oyuncu
Müzik
6.0 175
1983 50 Dram Müzik
Müzik
7.5 40
1981 48 Suç Müzik 7.3 51

Şaolin Yiğitleri
1980 47 Aksiyon Müzik 7.4 77
1979 46 Aksiyon Müzik 6.7 163
1979 46 Komedi Müzik    
1979 46 Aksiyon Müzik 6.3 89

Heaven Sword
1978 45 Aksiyon Müzik 6.0 69

Ölümün Eli
1976 43 Aksiyon Müzik 6.1 1,140
1976 43 Komedi Müzik
Müzik
   
1975 42 Komedi Müzik
Oyuncu
6.8 126
1975 42 Komedi Müzik    
1974 41 Dram Müzik 6.2 40
1974 41 Komedi Müzik 5.3 6
1974 41 Komedi Müzik 6.7 154
1973 40 Aksiyon Müzik 5.8 24
1973 40 Aksiyon Müzik 7.2 307
1973 40 Aksiyon Müzik 6.9 57
1973 40 Aksiyon Müzik 6.9 15
1973 40 Belgesel Müzik 6.5 196
1973 40 Dram Müzik    

Ejder'in Yolu
1972 39 Aksiyon Müzik 7.3 28,215
1972 39 Aksiyon Müzik 6.2 146

Öfkenin Yumruğu
1972 39 Aksiyon Müzik 7.4 22,387
1970 37 Romantik Müzik    
1966 33 Dram Müzik 6.6 11
1965 32 Dram Müzik 6.8 30
1961 28 Romantik Müzik 6.9 29
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (426,466) American Gods (3,288) Into the Badlands (2,581) Supernatural (1,513) The Flash (1,313) Vikings (1,291) Arrow (1,204) This Is Us (1,157) The Blacklist (1,110) The Twilight Zone (893)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019