Giriş Kayıt
Ditte Gråbøl

Ditte Gråbøl (58)


Oyuncu

Ditte Gråbøl, 22 Haziran 1960 Copenhagen, Danimarka doğumlu oyuncu.

Lykkevej (2003), Ledsaget udgang (2007), Lotto (2006), Livvagterne (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1960
Doğum Yeri: Copenhagen, Danimarka
Diğer Bir İsmi: Ditte Knudsen
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 52 Dram Oyuncu 5.3 628
2008 Suç Oyuncu 7.3 943
2007 47 Animasyon Oyuncu 4.6 200
2007 47 Komedi Oyuncu 5.6 542
2006 46 Komedi Oyuncu 5.2 530
2006 Suç Oyuncu 7.5 1,225

Sanık
2005 45 Dram Oyuncu 7.0 1,846
2004 Biyografi Oyuncu 7.2 1,194
2003 43 Komedi Oyuncu 6.3 620
2001 41 Komedi Oyuncu 6.1 2,914
2000 40 Macera Oyuncu 5.5 630
1999 39 Gerilim Oyuncu 6.5 242
1997 37 Komedi Oyuncu 5.7 360
1991 31 Dram Oyuncu 6.6 189
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018