Giriş Kayıt
Ditte Gråbøl

Ditte Gråbøl (58)


Oyuncu

Ditte Gråbøl, 22 Haziran 1960 Copenhagen, Danimarka doğumlu oyuncu.

Lykkevej (2003), Livvagterne (2008), (2001) En kort en lang (2001), (2005) Sanık (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1960
Doğum Yeri: Copenhagen, Danimarka
Diğer Bir İsmi: Ditte Knudsen
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 52 Dram Oyuncu 5.4 493
2008 Suç Oyuncu 7.4 657
2007 47 Animasyon Oyuncu 4.7 165
2007 47 Komedi Oyuncu 5.5 499
2006 46 Komedi Oyuncu 5.3 484
2006 Suç Oyuncu    

Sanık
2005 45 Dram Oyuncu 7.1 1,646
2004 Biyografi Oyuncu 7.1 834
2003 43 Komedi Oyuncu 6.3 588
2001 41 Komedi Oyuncu 6.1 2,767
2000 40 Macera Oyuncu 5.5 591
1999 39 Gerilim Oyuncu    
1997 37 Komedi Oyuncu 5.7 333
1991 31 Dram Oyuncu 6.7 169
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,781) Shameless (4,011) Bodyguard (2,345) Castle Rock (1,744) Fear the Walking Dead (1,735) Suits (1,527) La Casa de Papel (1,242) The First (1,236) The 100 (1,168) Mayans M.C. (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018