Giriş Kayıt
Marlena Grzaslewicz

Marlena Grzaslewicz


Sesler

Marlena Grzaslewicz, sesler.

Canım Babacığım (2003), Annemler Yemeğe Geliyor (2003), Enron: The Smartest Guys in the Room (2005), The Vietnam War (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Marlene Grzaslewicz | Marlena Grzaslewski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Sesler 5.8 3,499
2018 Dram Sesler 8.0 6,621

Joan Didion: Merkez Dayanmayacak
2017 Belgesel Sesler 7.4 1,128
2017 Belgesel Sesler 9.1 10,255
2016 Komedi Sesler 4.7 416
2016 Suç Sesler 6.2 10,021
2016 Belgesel Sesler 7.4 1,024

Kördüğüm
2015 Komedi Sesler 6.2 14,055
2015 Dram Sesler 6.1 6,831
2015 Komedi Sesler 5.4 184

Son Beş Yıl
2014 Komedi Sesler 5.9 8,660

Dönüm Noktası
2014 Komedi Sesler 5.6 5,847
2014 Dram Sesler 6.2 1,863
2014 Komedi Sesler 6.3 7,913
2014 Suç Sesler 6.1 9,961
2014 Belgesel Sesler 8.8 1,703
2013 Komedi Sesler 5.0 1,657
2013 Belgesel Sesler 7.4 1,105

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Sesler 6.2 35,971
2012 Belgesel Sesler 8.5 247

Körfez
2012 Korku Sesler 5.6 23,223

Marina Abramoviç: Sanatçı Aramızda
2012 Belgesel Sesler 7.9 5,241
2011 Belgesel Sesler 8.2 2,177
2011 Dram Sesler 4.9 263
2011 Dram Sesler 6.6 1,047
2011 Belgesel Sesler 7.7 648

Aşkın Logaritması
2010 Komedi Sesler 5.4 3,765

Aşk Mektupları
2010 Komedi Sesler 6.6 85,425
2010 Belgesel Sesler 7.6 8,112
2009 Dram Sesler 8.1 45
2009 Belgesel Sesler 6.4 428
2009 Belgesel Sesler 5.6 532

Kit Kittredge: Amerikalı Bir Kız
2008 Dram Sesler 6.6 5,237
2008 Belgesel Sesler 6.9 41
2008 Belgesel Sesler 8.5 560
2008 Belgesel Sesler 7.6 51

Arıza Aile
2008 Komedi Sesler 6.1 5,114

Tabu
2007 Dram Sesler 7.0 11,016
2007 Belgesel Sesler 9.1 3,925
2007 Belgesel Sesler 7.1 2,303

Benim çocuğum Başarabilir
2007 Belgesel Sesler 7.2 2,990
2006 Dram Sesler 6.6 11,052
2006 Dram Sesler 6.7 1,240

En Sıcak Eyalet
2006 Dram Sesler 6.2 2,560

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Sesler 5.6 66,548
2006 Belgesel Sesler 7.7 433

Tehlikeli Masumiyet
2005 Dram Sesler 6.7 10,482
2005 Komedi Sesler 6.5 846

Son Dilek
2005 Komedi Sesler 6.7 3,862
2005 Dram Sesler 6.3 1,378
2005 Belgesel Sesler 7.7 15,125
2005 Komedi Sesler 6.7 2,166
2005 Dram Sesler 6.5 2,225
2005 Belgesel Sesler 7.9 4,510
2004 Belgesel Sesler 7.3 227

Marie ve Bruce
2004 Komedi Sesler 4.7 1,090

Canım Babacığım
2003 Belgesel Sesler 7.8 22,155

Annemler Yemeğe Geliyor
2003 Komedi Sesler 7.1 19,222
2003 Suç Sesler 5.3 597
2003 Dram Sesler 7.2 3,130
2003 Dram Sesler 6.2 1,834

Bebekler Evi
2003 Dram Sesler 6.5 1,978

Dişçilerin Gizli Yaşamları
2002 Dram Sesler 6.5 3,253

Düzenbaz Roger
2002 Komedi Sesler 7.0 16,291
2002 Dram Sesler 6.6 3,295
2002 Komedi Sesler 5.1 1,338
2001 Dram Sesler 5.1 1,885
2001 Belgesel Sesler 5.9 290

Kaset
2001 Dram Sesler 7.3 17,532
2001 Biyografi Sesler 6.4 1,257
2000 Komedi Sesler 6.2 5,504
1999 Belgesel Sesler 7.8 427
1998 Belgesel Sesler 7.6 739

Yılan Gözler
1998 Suç Sesler 6.0 70,970

Şöhret
1998 Komedi Sesler 6.3 22,688

Canudos Savaşı
1997 Dram Sesler 7.0 622

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Sesler 7.3 81,416
1996 Belgesel Sesler 8.4 1,355

Para Treni
1995 Aksiyon Sesler 5.6 36,106
1995 Dram Sesler 7.2 11,073
1994 Belgesel Sesler 9.2 3,260

Carlito'nun Yolu
1993 Suç Sesler 7.9 184,009
1990 Belgesel Sesler 9.1 10,506
1988 Belgesel Sesler 8.5 1,326
1985 Belgesel Sesler 8.0 644
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019