Giriş Kayıt
Chloe Grysole

Chloe Grysole (43)


Görsel Efekt

Chloe Grysole, 21 Kasım 1974 Montreal, Kanada doğumlu görsel efekt.

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1974
Doğum Yeri: Montreal, Kanada
Diğer Bir İsmi: Chloé Grysole
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolcu
2018 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 60,150

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Görsel Efekt 8.1 50,018
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 156,684

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 148,519
2016 42 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 329,860

Diriliş
2015 41 Macera Görsel Efekt 8.0 576,259

Son Cadı Avcısı
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 81,635

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 230,114

San Andreas Fayı
2015 41 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 180,377

Yarının Sınırında
2014 40 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 522,390

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 40 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 595,442
2012 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 576,683

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 37 Macera Görsel Efekt 8.1 658,313

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 36 Macera Görsel Efekt 7.7 398,615

Aşka Yolculuk
2010 36 Komedi Görsel Efekt 6.5 82,366
2009 35 Biyografi Görsel Efekt 7.1 2,961

Harry Potter ve Melez Prens
2009 35 Macera Görsel Efekt 7.6 391,558

Sihirli Oyuncakçı
2007 33 Komedi Görsel Efekt 6.2 39,098

Seni İstiyorum
2007 33 Dram Görsel Efekt 7.4 99,575

Lütfen Beni Öldürme
2006 32 Komedi Görsel Efekt 7.6 203,035

Lanet
2005 31 Komedi Görsel Efekt 5.0 28,218
2004 30 Korku Görsel Efekt 5.1 30,070
2003 Belgesel Görsel Efekt    
2002 28 Belgesel Görsel Efekt    
2002 28 Belgesel Görsel Efekt    
Dizi Altyazıları
Shameless (2,421) The Sinner (2,257) Better Call Saul (1,908) A Discovery of Witches (1,532) Bodyguard (1,474) Castle Rock (1,272) La Casa de Papel (1,244) The 100 (1,212) Suits (1,042) Fear the Walking Dead (996)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018