Giriş Kayıt
Olivier Gruner

Olivier Gruner (58)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Olivier Gruner, 02 Ağustos 1960 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

Yıldız Savaşçı (1992), Savate (1995), Zaman Silahı (1995), Velocity Trap (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1960
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Takma İsmi: OG
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (40)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 57 Aksiyon Oyuncu 3.0 362
2016 56 Aksiyon Oyuncu 2.7 1,417
2016 56 Aksiyon Oyuncu 5.2 41
2016 56 Aksiyon Oyuncu 3.7 155
2016 56 Aksiyon Oyuncu 3.9 808
2015 55 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
3.8 29
2014 54 Aksiyon Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Yapımcı
2.5 772
2013 53 Aksiyon Oyuncu    

Beş Savaşçı
2010 50 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,429
2010 50 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
2.9 84
2009 49 Tarihi Oyuncu 2.7 729
2006 Aksiyon Oyuncu 5.0 35
2006 46 Aksiyon Oyuncu 4.2 395

SWAT: Savaş Başlığı
2004 44 Oyuncu 3.0 104
2002 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.8 194

Ölüm Ringi
2002 42 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
3.8 278
2001 41 Aksiyon Oyuncu 3.4 157
2001 41 Aksiyon Oyuncu 4.1 132
1999 39 Aksiyon Oyuncu 4.6 727
1999 39 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.0 742

Zaman Silahı
1995 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.3 675
1995 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.3 696

Yıldız Savaşçı
1992 32 Aksiyon Oyuncu 5.6 4,370

Aslan Yürek
1990 30 Aksiyon 6.2 29,416
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019