Giriş Kayıt
Fehmi Grubi

Fehmi Grubi


Oyuncu

Fehmi Grubi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Toz
2001 Dram Oyuncu 6.6 1,988
2001 Dram Oyuncu 7.2 118
1997 Komedi Oyuncu 8.0 394
1991 Dram Oyuncu 8.8 622
1962 Aksiyon Oyuncu 7.0 29
Dizi Altyazıları
Arrow (3,062) The Flash (2,496) Vikings (2,362) Doctor Who (1,527) Outlander (1,360) Supernatural (944) Titans (915) Supergirl (874) La Casa de Papel (864) The Big Bang Theory (846)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018