Giriş Kayıt
Fehmi Grubi

Fehmi Grubi


Oyuncu

Fehmi Grubi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Toz
2001 Dram Oyuncu 6.6 1,982
2001 Dram Oyuncu 7.2 117
1997 Komedi Oyuncu 8.0 390
1991 Dram Oyuncu 8.7 617
1962 Aksiyon Oyuncu 6.9 28
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018