Giriş Kayıt
John Grover

John Grover


Editör, Editör, Oyuncu

John Grover, editör, editör, oyuncu.

Labirent (1986), Senin Gözlerin İçin (1981), James Bond: Öldürme Yetkisi (1989), 007 James Bond: Günışığında Suikast (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel
Oyuncu
7.4 3,397
2005 Dram Editör 7.9 1,379

Çılgın Maymun
2004 Komedi Editör 3.5 587
2000 Dram Editör 7.3 150
1998 Aksiyon Editör 6.1 95
1995 Dram Editör 5.1 295
1992 Dram Editör 5.7 6
1991 Komedi Editör 6.4 865
1991 Dram Editör 5.0 238

James Bond: Öldürme Yetkisi
1989 Aksiyon Editör 6.6 82,529

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 Aksiyon Editör 6.7 77,461

Labirent
1986 Macera Editör 7.4 108,185

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Editör 6.1 18,410

007 James Bond: Ahtapot
1983 Aksiyon Editorial Department 6.6 83,177

Sas Komandoları
1982 Aksiyon Editör 6.3 2,366

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Editör 6.8 80,500

Deniz Kurtları
1980 Aksiyon Editorial Department 6.3 3,251

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 Aksiyon Editorial Department 6.3 78,472

Yaban kazlari
1978 Aksiyon Editorial Department 6.8 10,266

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 Aksiyon Editorial Department 7.1 85,771

Doktor Jivago
1965 Dram Editorial Department 8.0 61,929
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,915) Better Call Saul (3,184) The 100 (1,974) La casa de papel (1,860) Sharp Objects (1,376) Suits (1,285) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (954) Westworld (845)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018