Giriş Kayıt
John Grover

John Grover


Editör, Editör, Oyuncu

John Grover, editör, editör, oyuncu.

Labirent (1986), Senin Gözlerin İçin (1981), James Bond: Öldürme Yetkisi (1989), 007 James Bond: Günışığında Suikast (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel
Oyuncu
7.4 4,534
2005 Dram Editör 7.9 1,619

Çılgın Maymun
2004 Komedi Editör 3.6 636
2000 Dram Editör 7.1 173
1998 Aksiyon Editör 5.3 110
1995 Dram Editör 5.0 328
1992 Dram Editör 5.7 522
1991 Komedi Editör 6.3 946
1991 Dram Editör 5.1 273

James Bond: Öldürme Yetkisi
1989 Aksiyon Editör 6.6 84,377

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 Aksiyon Editör 6.7 79,146

Labirent
1986 Macera Editör 7.4 110,666

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Editör 6.1 19,253

007 James Bond: Ahtapot
1983 Aksiyon Editorial Department 6.6 84,999

Sas Komandoları
1982 Aksiyon Editör 6.3 2,508

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Editör 6.8 82,190

Deniz Kurtları
1980 Aksiyon Editorial Department 6.3 3,440

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 Aksiyon Editorial Department 6.3 80,344

Yaban kazlari
1978 Aksiyon Editorial Department 6.8 10,556

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 Aksiyon Editorial Department 7.1 87,565

Doktor Jivago
1965 Dram Editorial Department 8.0 63,207
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019