Giriş Kayıt
John Grover

John Grover


Editör, Editör, Oyuncu

John Grover, editör, editör, oyuncu.

Labirent (1986), Senin Gözlerin İçin (1981), James Bond: Öldürme Yetkisi (1989), 007 James Bond: Günışığında Suikast (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel
Oyuncu
7.4 4,455
2005 Dram Editör 7.9 1,587

Çılgın Maymun
2004 Komedi Editör 3.6 635
2000 Dram Editör 7.2 171
1998 Aksiyon Editör 5.3 109
1995 Dram Editör 5.1 295
1992 Dram Editör 5.7 515
1991 Komedi Editör 6.3 941
1991 Dram Editör 5.0 265

James Bond: Öldürme Yetkisi
1989 Aksiyon Editör 6.6 83,255

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 Aksiyon Editör 6.7 78,138

Labirent
1986 Macera Editör 7.4 109,202

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Editör 6.1 18,721

007 James Bond: Ahtapot
1983 Aksiyon Editorial Department 6.6 83,942

Sas Komandoları
1982 Aksiyon Editör 6.3 2,457

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Editör 6.8 81,201

Deniz Kurtları
1980 Aksiyon Editorial Department 6.3 3,399

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 Aksiyon Editorial Department 6.3 79,234

Yaban kazlari
1978 Aksiyon Editorial Department 6.8 10,432

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 Aksiyon Editorial Department 7.1 86,501

Doktor Jivago
1965 Dram Editorial Department 8.0 62,433
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018