Giriş Kayıt
Murilo Grossi

Murilo Grossi


Oyuncu, Yapımcı

Murilo Grossi, Brasília, Distrito Federal, Brezilya doğumlu oyuncu, yapımcı.

(2008) Geçiş Çizgisi (2008), (2014) Getúlio (2014), (1997) Canudos Savaşı (1997), (2014) O Candidato Honesto (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Brasília, Distrito Federal, Brezilya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 7.3 70
2014 Komedi Oyuncu 5.5 723
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 137
2014 Biyografi Oyuncu 6.7 792
2012 Dram Oyuncu 5.3 214
2011 Dram Oyuncu 5.1 124
2010 Dram Oyuncu 6.8 52
2009 Dram Oyuncu 6.3 433
2009 Dram Oyuncu 6.9 275
2009 Dram Oyuncu 7.4 54
2009 Komedi Oyuncu 7.0 100
2009 Dram Oyuncu 7.2 37
2009 Macera Oyuncu 6.8 487
2009 Biyografi Oyuncu 8.0 115

If Nothing Else Works Out
2008 Dram Oyuncu 7.1 247

Geçiş Çizgisi
2008 Dram Oyuncu 7.2 2,518
2008 Dram Oyuncu 5.4 38
2007 Komedi Oyuncu 7.3 28
2007 Dram Oyuncu 5.8 472
2007 Komedi Oyuncu 4.9 105

Şehitlik Mertebesi
2006 Dram Oyuncu 7.1 529
2006 Dram Oyuncu 6.9 305
2005 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.5 293
2004 Komedi Oyuncu 7.6 142
2004 Komedi Oyuncu 6.7 172
2003 Dram Oyuncu 7.5 313
2001 Dram Oyuncu 8.1 2,110
2001 Komedi Oyuncu 7.6 697

Brezilya'nın Cesur İnsanları
2000 Dram Oyuncu 6.3 251
1999 Dram Oyuncu 7.1 382

Canudos Savaşı
1997 Dram Oyuncu 7.0 617
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019